DAPATKAN 3 LANGKAH MUDAH UNTUK MENJANA PENDAPATAN SEBENAR SECARA FULL-TIME ATAU PART-TIME DENGAN PRODUK COKLAT! DOWNLOAD LAPORAN PERCUMA SEKARANG SEBELUM ANDA TERLEPAS PELUANG INI.

 

Adakah anda ingin belajar cara buat coklat? Membuat coklat tidaklah sesukar mana jika kena caranya. Mereka yang tahu buat coklat merupakan satu kelebihan dan bonus kerana coklat menjadi kegilaan setiap lapisan masyarakat. Coklat bolehlah dikatakan mesti ada permintaannya terutamanya musim perkahwinan dan musim hari raya, jadi ia amat sesuai untuk suri rumah, ibu tunggal ataupun lepasan siswazah untuk mempelajari cara buat coklat dan sekali gus dapat menambah pendapatan keluarga.

Sudah ramai yang berjaya belajar cara buat coklat dan berkongsi kejayaan mereka malah ada yang terpaksa menolak tempahan kerana tidak menang tangan. Namun bagi mereka yang tiada kemahiran dalam membuat coklat ini jangan bimbang, kami akan menunjukkan pada anda yang ingin belajar cara buat coklat! Insya Allah. Jadi apa tunggu lagi, jom kita tengok apa yang dapat dipelajari dari website ini.

 

Anda akan pelajari:

1. Tentang Coklat
Secara umum maklumat tentang coklat seperti dari segi sejarah, jenis, kebaikan
coklat, tanggapan terhadap coklat dan sebagainya.


2. Makanan Coklat
Menjelaskan dari segi sains makanan coklat seperti khasiat coklat, sumber tenaga,
bandingan dan sebagainya.


3. Pembuatan Coklat
Dalam kategori ini, anda akan mengetahui bagaimana coklat itu dicipta.

4. Resipi Coklat
Terbahagi kepada resipi coklat tangan, coklat dan kek, coklat dan biskut, coklat dan puding, dan resipi istimewa coklat. Dihuraikan juga cara-cara membuatnya.

Sebagai pelawat website ini, pihak kami menyediakan laporan percuma yang menjelaskan tiga rahsia mudah menjana pendapatan daripada coklat! Download laporan percuma sekarang sebelum anda terlepas terlepas peluang ini.

Laporan Percuma:

Daftar dibawah untuk mendapatkan laporan PERCUMA ini.

Ambil tindakkan sekarang sebelum pihak kami mengenakan bayaran terhadap laporan itu!

(borang autoresponder)


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
eBook, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Carian Cara Buat Coklat:

  • kelebihan membuat coklat
  • cara buat ebook cokelat
  • cara buat e book cokelat
  • maklumat pembuatan kek
  • ebook panduan coklat
  • e-book percuma membuat kek
  • e book free buat cokelat
  • ebook resipi kek percuma
  • free download ebook cara cara menghias kek
  • e book buat coklat
Share

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/car4buat/public_html/wp-content/plugins/jigoshop/classes/jigoshop_session.class.php on line 32

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/car4buat/public_html/wp-content/plugins/jigoshop/classes/jigoshop_session.class.php on line 32